Over ons

“Heel tevreden over de behandeling bij mijn paard! Xander geeft een duidelijke uitleg en laat je ook voelen wat hij heeft gedaan. Heel erg leerzaam. Hij gaat ook super met het paard om, ook niet onbelangrijk. Wij kunnen weer een jaartje vooruit!”Klant voelt de tanden en kiezen van het paard Na een gebitsbehandeling door Xander Tuitjer.
Valentijn voelt…

Xander Tuitjer is een zeer deskundig en goed opgeleide paardengebitsverzorger. Hij is volledig opgeleid en onderlegd om de gebitsbehandeling correct uit te voeren. Hij is naast paardentandarts een bedreven menner en gediplomeerd meninstructeur. U kunt ook bij hem terecht voor menlessen. Vanwege zijn liefde voor paarden, staat het welzijn van uw paard op de eerste plaats. Zijn behandelingen worden met enorm veel rust en geduld uitgevoerd waardoor uw paard op z’n gemak word gesteld en minder stress ervaart. Meer weten van het paardengebit lees dan hier.

Het werkgebied van Xander is Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en het Duitse grensgebied, maar ook hierbuiten zijn afspraken mogelijk. tel.+31625292454

Paardengebitsverzorger
Meninstructeur