Tarieven

Mobiele weegschaal

Kom ik alleen voor het wegen dan is het tarief; 1e paard €27,50 ieder volgend paard €15,00. Kom ik voor een gebitsbehandeling + wegen dan is het €15,00 per weging. Dit is exclusief reiskosten.

Gebitsbehandeling

Gebitsbehandelingen vanaf € 70 variëren tot € 90 verdere kosten ligt aan de aard van de behandeling. Wanneer er speciale ingrepen vereist zijn om het gebit van uw paard weer in een topconditie te krijgen worden hier kosten voor in rekening gebracht. Dit wordt uiteraard altijd vooraf met u besproken.

Verdoving

Bij de behandeling van het gebit van uw paard geeft u toestemming om een verdoving te geven. Dit komt de behandeling ten goede en zorgt ervoor dat de kans op beschadigingen aan het gebit van uw paard tot een minimum beperkt worden. Daarnaast zorgt de verdoving ervoor dat de behandeling minder stressvol voor uw paard is. Kosten voor sedatie zijn € 5,50 per 100 kilo lichaamsgewicht van het paard.

Lokale verdoving voor het verwijderen van wolfskiesjes is €7,50  per kiesje.

Verdoving geeft enig risico op bijwerkingen. De eigenaar/opdrachtgever blijft verantwoordelijk voor eventuele bijwerkingen en gevolgen van verdoving. 

Reiskosten; op aanvraag..

Overige specialistische ingrepen

Mochten er nadere specialistische ingrepen noodzakelijk zijn, om het gebit van uw paard in topconditie te krijgen, dan wordt dit vooraf met u besproken. Zo is het o.a. mogelijk om, via mij, van de faciliteiten van Dierenkliniek Noord in Veendam gebruik te maken. Dit kan ook voor paarden ouder dan 20 jaar en kwetsbare paarden/pony’s. U hebt dan tijdens de behandeling een dierenarts bij de hand.

Prijzen incl. 21% BTW.